лого Авточасти Франц ЕООД

Информация

гр.Бургас, северна промишлена зона

info@autopartsfranz.com

посещения: 12 889

Свали

Социални Линкове:

За Контакти

Транспорт и логистика Авточасти

Описание:

Авточасти - Франц EOОД

 

НАЧАЛОТО

Фирма "Авточасти Франц" ЕООД предлага услуги в сферата на търговията с резервни автомобилни части - нови и втора употреба. Първата материална база бе създадена в град Ямбол през 1996 година. Началото бе поставено с един магазин за внос на употребявани автомобили и части за тях от Австрия, Холандия и Германия и вече сме утвърдена компания с 21-годишен опит, разполагаща с голям набор от автомобилни части, техника и специализиран персонал.

 

 

 

„Авточасти Франц“ е един от първите вносители на употребявани немски и японски автомобили за България. През 2001 година разширява своята дейност като създава нова база в град Бургас. Предлаганите услуги включват: продажба на нови и втора употреба части, сервизно обслужване и пътна помощ.

 

 

 

В същата година в град Ямбол е построена площадка за разкомплектоване на излезли от употреба автомобили за страната. През 2006 година фирмата създава нови контакти и намира свои партньори в Италия. През 2015 г. е създадена втора площадка за разкомплектоване на употребявани автомобили в град Бургас.

 

 

НОВОТО

 

През 2016 година е създаден уебсайт autopartsfranz.com.

Благодарение на иновационните логистични решения, тясното сътрудничество, оптималните и надеждни схеми на взаимодействие с дистрибутори на резервни части на известни марки западни и японски автомобили, ние осъществяваме бърза доставка на нужната за наш клиент част (оригинални резервни части, джанти, автомобилни масла, автопринадлежности и аксесоари.

Предлагаме доставки на резервни части за автомобили VW, Toyota, Nissan, Mercedes Benz, Ford, BMW, Peugeot, Renault, Audi и др. – повече от 40 марки на световни производители с отлично качество.

Едно от преимуществата на „Авточасти Франц“ е това, че предлагаме резервни части не само за нови модели коли, но и за автомобили, които вече са излезли от производство.

Ние ценим репутацията си, затова предлагаме висококачествени услуги. Интернет магазинът ни autopartsfranz.com е сигурният помощник при ремонта и модернизацията на Вашия автомобил!

Ежедневно обновяваме електронния си каталог, за да можете да получавате актуална информация и да намерите нужния Ви детайл.

Ние сме винаги на разположение на клиентите си и на всеки един от тях предлагаме най-изгодни условия и индивидуален подход.

Нашите консултанти с висок професионализъм и отговорен подход към работата ще отговорят на всички интересуващи Ви въпроси, ще Ви препоръчат най-надеждните резервни части за Вашия автомобил, ще Ви посъветват какъв аналог е най-подходящ, за да може автомобилът да ви служи дълго.

 

 

За контакт с нас моля ползвайте следните:

 

E-mail: info(@)autopartsfranz.com

Уебсайт: www.autopartsfranz.com

 

 

снимка на [node:title]

 

 

Магазини:

База Ямбол:

снимка на [node:title]

Гр. Ямбол, Индустриална зона 
Тел : 046/ 664168; 046/ 664188; 088/ 6495720
Факс: 046/ 664167

База Бургас:

снимка на [node:title]

Северна промишлена зона
Тел: 056/ 852-112; 056/ 855-472; 
Moбилен: 0878101900/0888746042
Cервиз: 0887 618 077
Факс: 056/ 883360

Споделете:

Подобни фирми