лого Веслам Шипинг и Менинг ЕООД

Информация

гр.Варна, ул. Девня 108 - м/у хотел Адамо и Дианата

veslam@veslam.com

посещения: 17 774

Свали

Социални Линкове:

За Контакти

Международен транспорт Транспорт и логистика

Описание:

 Веслам Шипинг и Менинг ЕООДЗа Нас

Веслам Шипинг и Менинг е основана през 1993 година в град Варна. Дейността на фирмата е насочена и специалицирана към морския, сухопътния и въздушния транспорт. Предлаганите услуги са карго и корабен брокераж, агентиране, митническо оформяне, складиране, товарене/разтоварване, спедиторски и общи логистични услуги. Работим в морските и речните пристанища на България. Обслужваме летище Варна, София и Букурещ. Членуваме в големи организации както български така и международни. Едни от тях са: НСБС, UFO, ASA и др.

 

През 2005 година открихме офис в Румъния. Основните дейности са насочени към автомобилния транспорт. В началото ние се фокусирахме върху потока на товари между България и Румъния. По-късно разширихме дейностите за покриване дестинации в цяла Европа.

 

Екипът ни е млад и амбициозен. Ние ще Ви консултираме и предложим най-удачния вариант за вашия товар от врата до врата. Нашата лоялност към клиента е доказана през годините ни на работа.

 

Защо да изберете нас

 

Компанията предлага индивидуални транспортни решения и глобално покритие, чрез агенти в над 100 държави в света. Политиката на фирмата е изцяло клиентски ориентирана за изпълнение на всички изисквания в областта на транспорта и логистиката, както и предлагането на допълнителни услуги съпътстващи тази дейност.

 

За повече информация кликнете на снимката:

снимка на [node:title]

Улсуги

Веслам Шипинг и Менинг предлага широка гама от Cargo транспортна услуга във Варна пристанища или съседните терминали, плънка и unstuffing контейнери, складиране, съхранение и затваряне на товара.

  • Митническо освобождаване отдел, тъй като включва оформяне на стоки за внос, износ и транзит улей Варна, Бургас и други офиси български обичай е. Лицензиран по поръчка Broker от 1998 г. насам с лиценз № 98-2 / 27.04.2000.

  • Агенция Ships „отдел е в състояние да направи квалифициран и професионално обслужване на изключително конкурентни цени.

  • Брокерска и Фрахтоване. Като преки контакти със собственици на многобройни кораби, оператори, търговски офиси, отдела за чартиране може да предложи подходящ съд за превоз по море на всякакъв вид товари.

  • Международен автомобилен транспорт отдел работи в Софийския клон и работа: Международен автомобилен транспорт износ / внос от / за България като цяло от / до всяка точка на Европа На специално дестинации Румъния-България-Румъния като изключителен представител на няколко румънски камион носители за България , както и всяка дестинация в Европа и страните от ОНД.

  • Манинг отдел започва дейността си през октомври 2001 г. като ексклузивен менинг агент за България на световно известния собственика на кораба „ЕгонOldendorff“.

  • В световен мащаб Container Service врата до врата Ние работим в много тясна връзка с контейнерни превози линии: NYK, United Arab Shipping Company, Maersk, MSC обслужване Far East, Arab Gulf, както и друга дестинация в световен мащаб.Приближава ни от едно гише печелите предимството да изберат най-доброто обслужване пасва на вашите изисквания.

 

Мисия

Да осигурим дългосрочни транспортни и логистични решения, предлагайки висококачествени услуги и възможности за развитие на бизнеса на нашите клиенти и партньори.

Вдъхновени сме от идеята да бъдем носители на иноваторския дух в България и да показваме достойното лице на страната ни пред Света.

 

Контакти:

ГЛАВЕН ОФИС

България, Варна 9000
ул. Девня 108 ет. 3
Тел: +359 52/ 601 220
Факс: +359 52/ 601 219
E-mail: veslam@veslam.com

ОФИС РУМЪНИЯ

Румъния, Букурещ
бул. Ion Mihalache 166, Block 2,
вх. 1, ет. 6, ап. 26, 011179
Тел: +40-21-316.36.16-03
Факс: +40-21-316.36.04
E-mail: sales-buc@veslam.com

Споделете:

Подобни фирми